2016-09-16 02:09:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Veszekedésekre számíthat

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Arra kellene vigyáznia, hogy érzelmileg ne érintsék meg a munkahelyén kibontakozó konfliktusok. A hűvös kívülállás lehet az egyetlen megoldás, ha meg akarja tartani a jelenlegi pozícióját. Ön ma sok mindenre képes, használja ki az adódó lehetőségeket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Önnek mindig van B-terve, ma se rohanjon a falnak gondolkozás nélkül. Főleg a pénzügyekben legyen óvatos, bármily kecsegtetőek is az ajánlatok, csak a saját megérzéseire hallgasson!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pénzügyekkel kapcsolatban kell ma döntést hoznia. Ezúttal próbáljon meg racionális maradni, és ne ringassa magát hamis illúziókba. A Jupiter, a szerencse bolygója segíti önt abban, ha új vállalkozást szeretne indítani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehézkes napra számíthat, a makacsságával pedig tovább ront az amúgy sem rózsás helyzeten. Ne adjon olyan embernek kölcsön, akiről biztosan tudja, hogy nem fogja visszaadni a pénzt! Ez később csak felesleges bonyodalmakat szülne, főleg, ha a munkatársa az illető.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár ön szívesen dolgozik inkább egyedül, ma mégis jól fog esni a csoportban végzett munka. Hamar a kezébe veszi az irányítást, a többiek pedig szívesen hallgatnak önre. Este elégedetten zárhatja a napot, és készülhet a hétvégére!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Pénzügyei rendkívül jól alakulnak, mert váratlan lehetőségeket kap, talán egy kis plusz munkával kereshet egy egészen jelentős összeget. Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mit is érez iránta!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ma ismét keményen kell harcolnia a pozíciója megőrzéséért, vagy egy vitában kell határozottan kiállnia az álláspontja mellett. Fogalmazzon tisztán, pontosan, az észérveket az ellenfele sem tudja megcáfolni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nehéz napra számíthat, az élete szinte minden területén jelentős események várhatóak. Olyan kiadásai lehetnek, amikre nem számított, talán egy háztartási gép hibásodik meg az otthonában. A munkahelyén is bonyodalmak lehetnek, egy kollégája munkáját is önnek kell elvégeznie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok félreértéssel kell ma számolnia, ez persze veszekedést is okozhat. A családtagjai között is sok a feszültség, egyáltalán nem érti az egyik, hogy mit akar a másik. Próbáljon békét teremteni az otthonában!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A munkahelyi problémák miatt idegeskedik, pedig felesleges az aggodalma – az ön pozíciója biztos, és a változások sem fogják önt érinteni. A párjára viszont jobban kellene figyelnie, mostanában kissé eltávolodtak egymástól.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az elmúlt időszak kemény munkájának most arathatja le a gyümölcsét! A főnökei, kollégái is önnel együtt örülnek az eredményeknek. Most igazán érezheti, hogy mennyien szeretik!

Halak: II. 19. - III. 20.
A kapcsolatok építésén van ma a hangsúly. Most értékes ismeretségekre tehet szert, ezek később nem csak a magánéletét teszik tartalmasabbá, hanem a karrierjében is a hasznára válhatnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: